söndag 8 augusti 2010




Långt uppehåll har det varit nu med bilder och lite text. Inte så att kameran har legat undangömd utan mer att den där inspirationen har lyckats med att dala ned till läge noll?
Å vad gör man om vädret är dåligt? Jo då gör vi som de flesta andra Svenskar, passar på att sticka till ett köpcentrum för att utföra diverse måsten.
Vi behövde bland annat fixa armbandet till en klocka och jag hade den stora lyckan att få inhandla ett nytt mätinstrument då den gamle falererade i segmenten på displayen. Fick besöka gubbdagis nr 2, Kjell & CO alltså. Det är kuliga affärer det. Ett sånt handlande tar fem minuter å så är det klart, uraffären gick också fort. Sen fanns det naturligtvis klädaffärer med nedsatt priser för det motsatta könet. Då pratar vi inte om fem minuters handlande! Sånt tar minst en halvtimme å det j-a Kista Centrumet håller inte med en enda soffa eller något som liknar något man kan sätta sig ned och invänta den shoppande damen på. Så vida man inte sätter sig på ett fik eller restaurang då finns det platser. Ärligt talat blir jag mäkta irriterad över detta påfund, har man som jag en krånglande rygg och inte kan sätta sig ned och vila den utan är tvungen att stå eller vandra på hårda marmorgolv blir den jävligt trött och gnällig, ryggen alltså. Vad är de rädda för, att vi inte ska handla hela tiden eller är det så att ska vi sitta ned ska vi göra det på ett fik eller matställe? Jag är helt säker på att det är en uttänkt affärspolicy att på ett köpcentrum ska vi inte kunna sätta oss ned och vila en stund. Näe vi ska betala något hela tiden, till och med för att vila för det kan vi ju faktiskt på fik eller mathak å då måste vi betala. Hur bra är det, om kaffe och matbiten redan är avklarad ?

Klart slut

1 kommentar:

Linda sa...

Då borde du åkat till Sollentuna Cetrum. Jättemysigt och gott om platser att sitta på!
/ Linda