söndag 31 januari 2010

Vi startar vår promenad från Kyrkbyn där vi bor tar oss ut på gångvägen du ser här i bild som går parallellt med gamla E18. I bakgrunden ser du det första av mammons tempel och det är Media Markt (allt annat känns puckat) till höger det stora mammonsfältet med affärer. Den röda bilen längst till höger, en Mercedes har kört fast i vägrenen och kommer inte loss. Vi tar oss över i snö upp till knäna för att komma över och hjälpa dem. Ytterligare en bilist stannar till och vi är fyra som hjälps åt gunga upp bilen på vägen igen. Den kvinnliga föraren blev så tacksam att hon gav oss en spontan kram. Alltså dagens goda gärning avklarad.
Uppe vid rondellen här beslutar man om man ska till mammonstemplen vid Media Markt eller till de andra. Vi väljer de andra.
Å här är vi på väg till de andra templen.
Väl inne så måste man bestämma sig vart vill vi, lätt och bestämma....
Just de, här finns ju CD & Bok och här klev vi in.
En bok blev det av Maria Ernestam, "Busters öron" har läst en annan av hennes böcker för en tid sen Kleopatras kam vilken jag tyckte mycket om. Den här för mig nya lovar gott efter ett kapitels läsning. Sen blev det en CD med Van the man Morrison med bland annat de för mig kultlåtarna Gloria och Baby please don´t go från tidigt 60 tal. Vid den här tiden hade jag och ett par kompisar ett band som spelade på diverse ungdomsgårdar i Västerort och just de här två låtarna hade vi på vår repertoar. Barn och barnbarn fyller år i februari å la en massa cirka 2 per vecka, en present inhandlades också i mammons templen just för ett av barnbarnen.

Sen hemgång.

Inga kommentarer: